Administratieve dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf

Somers & Brabant Administraties is een klein administratie- en advieskantoor, voornamelijk gericht op het MKB zoals middenstand en andere kleine- tot middelgrote ondernemingen. Zaken als (‘dagelijkse’-) administratie, tussentijdse cijfers, jaarrekeningen (balans & verlies- en winst) zijn gangbare werkzaamheden, maar vanzelfsprekend behoren ook alle soorten aangiften zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loon- en omzetbelasting tot het dienstenpakket.

Laagdrempelig

Wij zijn een eigentijds, laagdrempelig, relatiegericht, betrokken en professioneel bedrijf voor het MKB, met tevens flexibiliteit en geen ‘9 tot 5’ mentaliteit, 1 aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij zijn een administratiekantoor met een persoonlijke benadering. Somers & Brabant Administraties begeleidt haar relaties op een vakkundige en ontspannen manier, wederzijds vertrouwen en toegankelijkheid is daarvoor een belangrijke basis.

Advies

Somers & Brabant Administraties werkt intensief samen met accountantskantoren, financieel adviseurs, pensioenadviseurs, IT specialisten en assurantietussenpersonen en juristen. Sterker nog, met Adviesgroep Somers & Brabant en Floreat Advies hebben wij vrijwel alle expertises in huis!

Administratiekantoor

Veel ondernemers worden jaarlijks geconfronteerd met een tegenvallende nota van de accountant of administrateur. Uitspraken als ‘geen gespecificeerde nota’ en ‘uurtarieven zijn veel te hoog ‘ horen wij regelmatig. Toch blijft een relatie met de accountant vaak (nog) jaren in stand. Misschien dat het voor u nu eens tijd wordt voor een administratiekantoor.

Lage tarieven

Door de kleinschaligheid van ons bedrijf is het voor Somers & Brabant Administraties mogelijk om u met lage tarieven te kunnen helpen bij het voeren van uw administratie. En deze diensten hoeven bij Somers & Brabant Administraties niet duur te zijn, terwijl u voor dat geld wel de kennis en ervaring krijgt van een accountantskantoor, misschien nog wel meer!

U heeft de zekerheid dat de “teller” niet direct gaat lopen als u een vraag wilt stellen. Zo volgen wij continue de actualiteiten voor u, zodat u de eerste bent die ervan profiteert.

Afhankelijk van uw opdracht, geven wij u vooraf een indicatie van de kosten per week/maand/kwartaal/jaar, die wij in rekening brengen.