Vacature verzekering limburg

Kom jij bij ons werken? Wij zijn een onafhankelijk lokaal assurantiekantoor waar je de ruimte krijgt om écht op de klantbehoefte in te spelen en een goede relatie op te bouwen. Wij zijn op zoek naar een binnendienst adviseur zakelijke verzekeringen en een Adviseur particulieren..      meer informatie
besparen hypotheek

Huis meer waard geworden? Besparen op uw hypotheek! Heeft u een koopwoning? Waarschijnlijk Is uw huis meer waard geworden. Misschien kunt u hierdoor iedere maand geld besparen!      meer informatie


Voldoende inkomen voor uw nabestaanden Het betalen van de huur of hypotheek is voor heel veel huishoudens niet meer mogelijk als de kostwinner overlijdt. U kunt dit eenvoudig en voordelig voorkomen.      meer informatie


Belangrijke mededeling


Aanpassingen van onze werkwijze in verband met het coronavirus

Wij als Somers & Brabant hebben een aantal maatregelen genomen om samen met u het coronavirus te bestrijden.

  • Wij werken gewoon verder, echter kantoorbezoek is voorlopig alleen mogelijk voor RegioBank afspraken. U kunt hiervoor online een afspraak maken.
  • Een deel van onze medewerkers werkt vanuit thuis. Zo geven ook wij gehoor aan de oproep van onze regering.
  • Op onze kantoren is momenteel een beperkte bezetting aanwezig.Full service dienstverlener met alles onder 1 dak.SomersBrabant-icon150
Somers & Brabant
Onze dienstverlening kenmerkt zich door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid, flexibiliteit en kennis van zaken.
Adviesgroep-icon150
Adviesgroep
Advies over verzekeringen, hypotheken, financieringen, financiële analyses, banksparen. Voor onze particuliere en zakelijke relaties.
Bank-icon150
RegioBank
Waar service en persoonlijk contact op nummer 1 staat. Op de voet gevolgd door hele goede tarieven voor particulieren en onze zakelijke klant.

Onafhankelijk - Wij hebben dus geen contractuele verplichting met aanbieders.Adviesgroep Somers & Brabant

Adviesgroep Somers & Brabant is een full service dienstverlener die u het werk én de zorg uit handen kan nemen bij het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket, het zoeken naar de juiste financieringsvorm, de opbouw van een goede oudedagsvoorziening en het sluiten van een hypotheek op maat.
Op al deze gebieden bemiddelen wij voor u bij het afsluiten van overeenkomsten tussen u en een groot aantal financiële instellingen.