ASB team
Wij dragen graag ons steentje bij aan het geluk en de financiële gezondheid van onze klanten. Dit doen wij door een lokaal betrokken en deskundige partner te zijn bij de belangrijkste beslissingen in jouw leven.

Adviesgroep Somers & Brabant B.V.
Gaat ver, is dichtbij

Wij dragen graag ons steentje bij aan het geluk en de financiële gezondheid van onze klanten. Dit doen wij door een lokaal betrokken en deskundige partner te zijn bij de belangrijkste beslissingen in jouw leven.

Op deze pagina

Wij zijn er voor jou

Wij zijn er voor jou op belangrijke momenten in jouw leven en helpen je bijvoorbeeld met het verzekeren van jouw auto, het kopen of verkopen van jouw huis, het financieren van jouw woning, de geboorte van jouw kinderen, jouw huwelijk, echtscheiding, overlijden of bij het starten van jouw bedrijf.

Persoonlijk, betrouwbaar en dichtbij

Jouw vraag is ons vertrekpunt en wij gaan ver in onze service en dienstverlening.

Bij Adviesgroep Somers & Brabant B.V. hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Onze klanten blijven mensen en geen nummer. Jouw eigen adviseur neemt de tijd om je persoonlijk te leren kennen. Zo kunnen we jou van het beste advies voorzien en bouwen we samen aan een langdurige relatie. Dit vereist veel kennis en ervaring van onze medewerkers. Al onze adviseurs zijn deskundig en worden regelmatig geschoold.

Beste voorwaarden, premies en schade-uitkeringen

Wij zijn niet gebonden aan één partij en onderhandelen over de beste voorwaarden, premies en schade-uitkeringen. Zo zorgen wij ervoor dat jij de beste keuzes kunt maken en je altijd kunt rekenen op onze ondersteuning en advies.

Kantoren in Zuid-Limburg

Onze kantoren zijn gevestigd in Zuid-Limburg, namelijk in Simpelveld en Voerendaal. Je bent altijd welkom en kunt gerust binnenlopen, ook zonder afspraak. Indien nodig komen wij zelfs tot bij jou thuis. Ook is een afspraak buiten kantoortijd mogelijk. Voor noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Jouw vraag is ons vertrekpunt

SomersBrabant-Favicon

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.