Met ons advies op maat kan je je personeel een solide pensioen bieden, de impact van risico's rondom personeel verminderen en verzuimkosten effectief beheersen.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor advies op het gebied van pensioenregelingen en verzuimverzekeringen, maar ook voor begeleiding bij belangrijke verzekeringen voor werkgevers zoals de werkgeversaansprakelijkheidsverzekering.

Wij bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijfssituatie en branche.
Miranda

Miranda Knubben
Directeur en eigenaar

Waarom personeelsverzekeringen en regelingen voor je personeel afsluiten via
Adviesgroep Somers & Brabant?

Persoonlijk

We houden rekening met jouw bedrijfsdoelstellingen, budget, en risicobereidheid. We nemen de tijd om de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf te begrijpen. Ons advies stemmen we daarop af.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Communicatie

Wij kunnen je helpen bij het helder communiceren van complexe onderwerpen zoals pensioen naar je werknemers.

Service

Je kunt rekenen op een hoog niveau van service en kennis, zowel tijdens het adviesproces als daarna.

We zijn er om je te ondersteunen en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden. Je bent geen nummer bij ons; we streven naar een langdurige relatie waarin de belangen van jouw bedrijf centraal staan.

Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten op jouw specifieke bedrijfssituatie en branche.

Gespecialiseerd

WIj hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van pensioenen en personeelsverzekeringen. Met onze deskundige adviseurs met diepgaande kennis over deze complexe materie aan jouw zijnde sta je sterk.

Team zakelijk

Pensioen of personeelsverzekeringen? Wij helpen je om de juiste keuzes te maken.

Of het nu gaat om het inrichten van een collectief pensioenplan of het aanpassen van individuele pensioenregelingen, wij zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt voor een solide pensioentoekomst voor jouw werknemers.

Klanten aan het woord

Adviseurs voor personeelsverzekeringen en pensioenen

Met ons advies op maat zorg jij als ondernemer niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw werknemers.
SomersBrabant-Favicon

Kennis maken?

Bescherm je bedrijf goed en geef je personeel de mogelijkheid om te genieten van een solide financiële toekomst. Ontdek onze expertise in personeelsverzekeringen en advies over pensioenvoorzieningen.