Yvette

Yvette Hukkelhoven

Adviseur hypotheken, bedrijfsverzekeringen en bedrijfsfinancieringen

Sinds 2015

Vanuit de schoolbanken ben ik in het bank en verzekeringswezen terecht gekomen. Eerst bij een bank en al snel de overstap gemaakt naar een onafhankelijk assurantiekantoor. Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Adviesgroep Somers & Brabant. Eerst als adviseur en later ook als manager. Samen met mijn deskundige en enthousiaste collega’s werken wij iedere dag hard om onze klanten te voorzien van het beste advies, persoonlijke begeleiding bij schade, hulp bij belangrijke momenten in hun leven en nog veel meer. Zelf adviseer ik klanten op het gebied van hypotheken, verzekeringen (zakelijk en particulier), bedrijfsfinancieringen, toekomstvoorzieningen en bankzaken.

Persoonlijk contact

Het meeste energie krijg ik van het persoonlijke contact met onze klanten. Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Wat zijn jouw dromen en wensen? Jou helpen bij de financiering van jouw huis of bedrijfspand, jou adviseren over het veilig stellen van jouw bezit en vermogen, nu en in de toekomst, daar word ik enthousiast van! Op zoek gaan naar de best passende oplossing voor onze klanten geeft mij veel voldoening.

Dagelijks beleid, bedrijfsvoering en strategie

Naast adviseren van klanten ben ik ook manager. Samen met Miranda en Roger ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks beleid, bedrijfsvoering en strategie van Adviesgroep Somers & Brabant. Wij houden ons bezig met het verbeteren van de dienstverlening richting onze klanten, het vergroten van het werkgeluk van onze medewerkers en het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen.

Genieten

Samen met mijn vriend Didier en onze zoon Keano woon ik in Maasmechelen. In mijn vrije tijd geniet ik van de tijd samen met mijn gezin, familie en vrienden, een hapje of drankje, vind je mij een aantal keren per week in de sportschool, trek ik mijn wandelschoenen aan om heerlijk te genieten van de mooie natuur of lees graag een boek.

Contact met Yvette

Maak kennis met onze andere teamleden