Roger

Roger Coenders

Vastgoed adviseur
Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Adviesgroep Somers & Brabant. Ik houd me bezig op het gebied van vastgoed, bankzaken, algemene / facilitaire zaken en verricht enkele administratieve zaken. Het spreekt mij aan om in een klein team te werken waarbij ieder een belangrijk onderdeel van het geheel is, en zo verbetertrajecten eenvoudig door te voeren zijn. Niet alleen wij maar vooral ook de klant heeft hier zijn voordeel bij.

Hoge servicegraad

Een vastgoed klant kan rekenen op een hoge servicegraad. Meedenken in oplossingen, overleggen met één van mijn financiële collega’s, zodat de potentiële koper weet wat er zowel technisch als financieel mogelijk is. Hierbij onderscheiden wij ons (als team) van velen.

Eenvoud en natuur

Ik woon samen met Miranda in Voerendaal, en ga dagelijks met mijn twee windhonden er op uit. Mijn favoriete vervoersmiddelen hebben maar twee wielen, en stap liever op de motor, of op spierkracht aangedreven fiets dan een auto, ook in de winter. Laat ik zeggen dat ik van eenvoud en de natuur geniet, graag de elementen voel, en een waar buitenmens ben. Je raad het al kamperen (in een natuurcamping) is wel mijn favoriete vakantiebestemming, en bereik deze bij voorkeur met de fiets.

Contact met Roger

Maak kennis met onze andere teamleden