Daan

Daan Brinkhoff

Adviseur bankzaken
Mijn naam is Daan Brinkhoff, ik ben geboren in Heerlen en momenteel woonachtig in Simpelveld. Sinds oktober 2022 ben ik met veel plezier werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Dit beroep oefen ik uiteraard uit bij Adviesgroep Somers & Brabant. In deze periode van oktober tot op heden heb ik al veel ervaring opgedaan en nieuwe dingen geleerd.

Bankzaken

Vooralsnog houd ik me bezig op het gebied van bankzaken, maar binnenkort ook verzekeringen. Wat mij het meeste voldoening geeft binnen Adviesgroep Somers & Brabant is het hechte teamverband onder onze collega’s en natuurlijk de klanten die met een gerust en geholpen gevoel het pand verlaten.

Sportvissen en wandelen

Momenteel woon ik nog thuis. In mijn vrije tijd sport, vis en wandel ik graag met mijn hond Max. Waar ik voorheen mijn hele jeugd voetbalde heb ik dit nu opgevuld met een stukje fitness. Uiteraard ben ik graag in de buitenlucht en kan ik oprecht genieten van het zonnetje.

Eerlijkheid en aandacht

Verder vind ik eerlijkheid en aandacht erg belangrijk binnen de financiële dienstverlening. Ik hoop je snel eens te zien bij Adviesgroep Somers & Brabant. Mocht je verdere vragen hebben dan verneem ik die graag van je. Tot snel!

Contact met Daan

Maak kennis met onze andere teamleden