Wobbe

Wobbe de Vries

Schadebehandelaar en bankzaken
Hallo, ik ben Wobbe (de Vries), sinds 2006 werkzaam in de financiële branche, waarvan meer dan 10 jaar bij Adviesgroep Somers & Brabant. Gestart in 2006 als all-round medewerker verzekeringen en naderhand ook hypotheken en rond 2010 de switch gemaakt naar (met name) schadebehandelaar (particulier en zakelijk) en medewerker bankzaken.

Praktisch en probleem oplossend

Ik heb graag klantcontact en vind het fijn als een (lastige) casus is opgelost en de klant met een tevreden gevoel samen met mij het dossier kan afleggen. Bij mijn werk ga ik zoveel mogelijk praktisch en probleem oplossend te werk.

Aanspreekpunt

Het is fijn om mensen te helpen in de snel veranderende digitale (bank) wereld en het ondersteunen hierbij zodat de mensen zo lang mogelijk zelf blijven meedoen en niet afhankelijk worden van derden. Daarnaast ondersteun ik bij administratieve taken en ben ik in Voerendaal veelal het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse bankzaken en verwijs ik mensen zo nodig door of help ze waar dat mogelijk is direct. Waarmee kan ik jou helpen?

Contact met Wobbe

Maak kennis met onze andere teamleden