Bedrijfsverzekeringen afsluiten?
Wij helpen je bij het maken van belangrijke keuzes, zodat je bedrijf
altijd voortgezet kan worden.

Als ondernemer lever je niet alleen diensten of producten, maar jouw bedrijf kan ook fungeren als jouw pensioen, het inkomen van jouw werknemers en de financiële zekerheid voor jouw gezin. Misschien wel allemaal tegelijkertijd!

 

Stel je eens voor dat er een ramp gebeurt die de realisatie van jouw doelen in gevaar brengt en zelfs de toekomst van jouw bedrijf bedreigt. Gelukkig kun je de meeste risico’s uitstekend verzekeren, maar goed advies is hierbij wel belangrijk.

 

Wij helpen je bij het maken van belangrijke keuzes, zodat jij je volledig kan richten op jouw onderneming.

Miranda

Miranda Knubben
Directeur en eigenaar

Waarom bedrijfsverzekeringen afsluiten via
Adviesgroep Somers & Brabant?

Continuïteit voor jouw bedrijf

We zorgen ervoor dat jouw risico's beheerd worden en dat je goed verzekerd bent.

Dit betekent dat je bedrijf onder alle omstandigheden voortgezet kan worden, zelfs als er vervelende en onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld een grote brand.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Op deze manier kunnen wij je objectief en eerlijk adviseren, zodat je verzekerd bent van het beste aanbod voor jouw bedrijf.

Service

We bieden je persoonlijke service en ondersteuning.

We regelen alles rondom jouw bedrijfsverzekeringen en we helpen je met het treffen van effectieve preventiemaatregelen om schade te voorkomen.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en bieden daarom op maat gemaakte adviezen die aansluiten op de specifieke behoeften en risico's van jouw bedrijf.

Gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn toegankelijk en altijd bereikbaar voor jouw vragen. Of het nu gaat om een simpele vraag of een uitgebreide adviessessie, wij staan altijd voor je klaar.

Hulp bij schade

Wij staan klaar om je te helpen bij het afhandelen van schade en we zorgen ervoor dat je de dekking krijgt waar je recht op hebt.

Team zakelijk

Wij helpen je ook om schade te voorkomen

Naast het adviseren van de juiste verzekeringen, nemen we ook ruim de tijd om te bespreken welke organisatorische- en preventiemaatregelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn om schade te voorkomen.

 

Dat is niet alleen van belang voor de veiligheid en continuïteit van jouw bedrijf, maar kan ook leiden tot een verlaging van de premie van verzekeringen.

Klanten aan het woord

Adviseurs voor bedrijfsverzekeringen

Met ons advies op maat kun jij als ondernemer met een gerust hart verder bouwen aan jouw bedrijf.
SomersBrabant-Favicon

Kennis maken?

We zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent en de juiste preventiemaatregelen neemt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Met ons aan jouw zijde kan je erop vertrouwen dat jouw bedrijf veerkrachtig genoeg is om alle uitdagingen te doorstaan.