Het ontstaan van Adviesgroep Somers & Brabant

Supertrots ben ik op mijn bedrijf Adviesgroep Somers & Brabant; trots op mijn medewerkers waaronder ook mijn jongste dochter, Deffney Brabant en de jongste dochter van Roger, Kyra Coenders die net als mijn medewerkers en ik voor dit mooie vak hebben gekozen.

 

Met heel veel plezier werk ik samen met mijn hechte team om jou te voorzien van het beste advies. Ik ben blij met jouw vertrouwen in ons mooie bedrijf. Op deze pagina vertel ik je meer over het ontstaan van Adviesgroep Somers & Brabant.

Miranda Knubben
Directeur en eigenaar Adviesgroep Somers & Brabant

Miranda

Het beste advies

Sinds 1986 werk ik in de financiele sector. Ik startte als groentje bij een bank waar ik in 6 jaar alle afdelingen heb doorlopen. In 1991 ben ik bij een assurantiekantoor gaan werken. Mijn ambitie was om als buitendienstmedewerkster mijn relaties van a-z van het beste advies te voorzien.

De geboorte van Adviesgroep Somers & Brabant

In 2003 kregen mijn partner Giel Brabant en ik, de kans om een kantoor in Eys over te nemen. Jo Somers was na jarenlang succesvol ondernemen een begrip in de Regio en natuurlijk in Eys. Het begrip ‘Somers’ wilden we niet verloren laten gaan en zo werd Adviesgroep Somers & Brabant geboren. 1 april 2004 zijn wij officieel gestart in Eys.

Enorme groei

In de daaropvolgende jaren maakten wij een enorme groei door (zowel in relaties als in medewerkers). Het kantoor in Eys werd te klein. We gingen uitbreiden naar Simpelveld aan de Kloosterstraat. 1 januari 2016 namen we het kantoor van Frankort Assurantiën in Voerendaal over. Dit is onze 2e vestiging.

Alleen verder

In juli 2016 werd Giel ernstig ziek en wisten we al snel dat de artsen niets meer voor Giel konden betekenen. In oktober 2017 is Giel overleden. Ik moest alleen verder in de zaak, samen met mijn medewerkers.

Nieuw pand, nieuwe huisstijl

Na maanden klussen zijn wij eind 2022 van ons huurpand aan de Kloosterstraat te Simpelveld verhuisd naar ons nieuwe eigen pand aan de Dorpstraat in Simpelveld. Een nieuw pand; dus ook een nieuwe huisstijl. Niet alleen ons interieur, maar ook ons logo heeft een restyling gehad. Een andere kleurstelling en een andere vorm; maar wel nog dezelfde betekenis.

Gelukkig

Sinds een aantal jaren ben ik erg gelukkig met mijn partner Roger, onze gezamenlijke (klein)kinderen, onze 2 viervoeters en onze medewerkers. Wij houden van de natuur; fietsen, wandelen en kamperen. Ook boksen we regelmatig en kun je ons vaak vinden op onze motoren. Het zijn de kleine dingen in ons leven waar we gelukkig van worden.

Jouw vraag is ons vertrekpunt

SomersBrabant-Favicon

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.