Onafhankelijk hypotheekadvies;
de sleutel tot jouw droomhuis met een voordelige hypotheekoplossing

Persoonlijk en 100% onafhankelijk advies. Dat is wat wij jou bieden. Onze ervaren adviseurs staan klaar om tientallen banken en andere geldverstrekkers voor jou te vergelijken. Niet alleen op rente, maar ook op voorwaarden. 

 

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat is de beste manier om jouw mogelijkheden te verkennen.

Miranda

Miranda Knubben
Directeur en eigenaar

Waarom je hypotheek via Adviesgroep Somers & Brabant afsluiten?

Advies op maat

Jouw hypotheek is een grote financiële beslissing en het is belangrijk dat je alle opties begrijpt. Onze adviseurs nemen de tijd om jouw situatie te leren kennen.

Dit betekent dat wij niet alleen naar jouw financiële situatie kijken, maar ook naar jouw persoonlijke doelen en wensen.

100% onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en vergelijken tientallen banken en geldverstrekkers.

Wij werken voor jou en niet voor de bank. Dit betekent dat wij je alleen adviseren over producten die passen bij jouw situatie en jouw doelen.

Ervaren en deskundig

Onze adviseurs zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring.

Dit betekent dat we geschikte opties voor jou kunnen vinden en je kunnen adviseren over het verkrijgen van gunstige rentetarieven en voorwaarden voor je hypotheek.

Bereikbaar

Onze adviseurs zijn gemakkelijk bereikbaar en beschikbaar voor vragen en ondersteuning gedurende het hele hypotheekproces.

Soepel hypotheekproces

Wij zijn er om jouw hypotheekproces zo eenvoudig en soepel mogelijk te maken. Van het begrijpen van de documenten tot het onderhandelen met banken.

Wij zijn er voor jou

Bij ons ben je meer dan alleen een klant. Wij vinden het belangrijk om een langdurige relatie met jou op te bouwen en om je te helpen bij jouw financiële reis, niet alleen bij het afsluiten van jouw hypotheek.

Wij zijn er dus ook voor jou, nadat de hypotheek is afgesloten. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het onderhouden van jouw hypotheek, staan wij voor jou klaar.

Team hypotheken

Wij zijn Erkend Financieel Adviseur en Financieel Adviseur Duurzaam Wonen

Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. Een Financieel Adviseur Duurzaam Wonen  is bovendien gespecialiseerd in het financieren van duurzame oplossingen voor jouw woning.

Klanten aan het woord

Hypotheekadviseurs

Wij zijn er om jouw hypotheekproces zo eenvoudig mogelijk te maken.
Wij helpen je bij elke stap.

SomersBrabant-Favicon

Kennis maken?

Ontdek jouw hypotheek mogelijkheden. Plan een gratis kennismakingsgesprek in en samen kunnen we bekijken wat er voor jou mogelijk is.