Deffney

Deffney Brabant

Adviseur zakelijk binnendienst en adviseur particuliere schadeverzekeringen en bankzaken
Mijn naam is Deffney Brabant woonachtig in Simpelveld. Naast mijn hbo-studie aan Zuyd Hogeschool, werk ik sinds 2020 bij Adviesgroep Somers & Brabant (gestart met vakantiewerk) als adviseur RegioBank en adviseur commerciële binnendienst particulier. Recent heb ik ook mijn diploma Schade Zakelijk behaald. Dat vakantiewerk heeft gezorgd dat ik van werken mijn hobby heb kunnen maken; had ik niet durven dromen. Ik hoop dat ik in de toekomst de voetsporen van mijn moeder mag bewandelen en de naam van ons familiebedrijf hoog mag houden.

Persoonlijk contact

Op kantoor komen voelt voor mij bijna als thuiskomen. We zijn een hecht team en ik kan gewoon mezelf zijn. Ook de band met onze klanten vind ik fijn, omdat persoonlijk contact boven aan mijn lijstje staat. Het geeft mij voldoening een klant echt te kunnen helpen. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook écht voor. Of ik nu op de tennisbaan sta of jouw klantvraag mag beantwoorden.

Familiemens

Ik zou mezelf omschrijven als een familiemens en ben het blijdst als iedereen samen is. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn familie of met vriendinnen. Ik hou van een hapje of drankje en ga met veel plezier op vakantie. Verder ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden en trek graag mijn bokshandschoenen aan. Altijd in voor een uitdaging.

Contact met Deffney

Maak kennis met onze andere teamleden