Heidi
Adviseur particuliere schadeverzekeringen en bankzaken

Wie ben ik

Ik ben Heidi Simon. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen die samenwonen met hun partner. Samen met mijn man en onze hond wonen we in Zuid-Limburg. Het Heuvelland. Ik heb 18 jaar in de bankwereld gewerkt en nu al bijna 20 jaar in de verzekeringswereld.

Commerciële binnendienst verzekeringen en Regiobank

Ik werk sinds 2021 bij Adviesgroep Somers & Brabant als commerciële binnendienst verzekeringen en tevens bankmedewerker voor de RegioBank.

Mijn ervaringen

Ik heb voorheen bij een mooi klein bedrijf gewerkt dat helaas werd overgenomen door een zeer grote organisatie. Hierdoor voelde ik me daar niet meer op mijn plek en ben ik op zoek gegaan naar een klein persoonlijk advieskantoor. Door mijn ervaring bij de bank en in de verzekeringsbranche zit ik bij Adviesgroep Somers & Brabant weer heel goed op mijn plek.

Kennis maken?

Adviesgroep Somers & Brabant is een mooi bedrijf dat aandacht aan en naar de klant centraal stelt. Wij gaan heel ver voor een klant en wij zijn heel dichtbij voor de klant. Je kunt bij ons binnenlopen voor vragen of we plannen een afspraak in zodat we samen de zaken bespreken. Ben je geïnteresseerd in onze visie en denkwijze en heb je behoefte aan persoonlijk contact inzake de verzekeringen, bankzaken, hypotheek en pensioenen dan maak ik graag kennis met jou.

Contact met Heidi

Maak kennis met onze andere teamleden